Let's talk

 

Marjolijn Desmet06 - 33 20 03 00


Korte Akker 27
6651 WJ Druten


Volg mij op:
 

Wat anderen zeggen

Over Your Beautiful Business

Your Beautiful

Breakthrough Sessie

Pak de regie terug en ga voor transformatie

Wil jij letterlijk door je patroon heen breken en een sprong maken in je (persoonlijke of zakelijke) ontwikkeling? Dan is deze sessie echt iets voor jou! In 2-3 uur weet wat je écht wil en wat je te doen hebt om daar te komen.

NLP is een prachtige methode die werkt met je onbewuste via taal en visualisatie. Omdat we ons gedrag voor 95% onbewust doen vanuit automatische patronen, ligt de sleutel ook daar om dingen te veranderen.

NLP sessie met gespreksmodel

Met actieplan voor de volgende stappen

Geeft direct waardevolle inzichten

Zet een proces van verandering in gang

Follow-up Skype call van 30 minuten

Transformatie en plezier gegarandeerd!

Investering

€ 395

Your Beautiful

Boost Sessie

De eerste stappen naar jouw nieuwe toekomst

Weet je dat je meer uit jezelf en je leven kunt halen, maar kom je niet tot actie? Heb je overzicht en een kickstart nodig om je mooiste leven te bereiken? Dan is deze boost sessie precies wat je nodig hebt! In een halve dag weet je waar je nu staat en waar je prioriteit ligt, is de route helder en heb je, met een concrete actieplanning op zak, de eerste stappen naar jouw nieuwe toekomst gemaakt. Een bijzondere mix van NLP, Reiki en actiegerichte lifecoaching.

Van dromen naar doen

Concrete actieplanning

Follow-up Skype call van 1 uur

Instroomkorting op VIP programma

Investering

€ 495

Your Beautiful

Master Programma

Bewezen programma voor waarmakers

Met een stapsgewijs, een-op-een programma van 6 maanden werken we aan jouw dromen en doelen. Dit intensieve programma draait helemaal om jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Je brengt jouw mooiste leven in kaart en weet wat je te doen staat. Ik sta naast je en begeleid je met humor en positieve energie, zodat je je dromen ook echt waarmaakt. Met inzet van NLP, intuïtieve coaching en Reiki voor transformatie in je denken, hart en ziel. Het verbindt je met jezelf, je mooiste leven en je purpose. Een traject die je leven gegarandeerd verandert!

Let op! Om maximale aandacht en waarde te geven, coach ik maar een paar personen per jaar. Vooraf hebben we een intakegesprek om te kijken of we de juiste chemie hebben om deze samenwerking aan te gaan. En dus jouw dromen samen kunnen waarmaken. Meld je aan voor een vrijblijvende intake.

Ga voor jouw mooiste leven

Leef vanuit verbinding en balans

NLP, intuïtieve coaching en Reiki

6 maanden programma

Persoonlijke een-op-een live sessies

Maandelijkse een-op-een Skype calls

Praktische werkboeken en tools per fase

Extra opdrachten en aandacht voor jouw specifieke ontwikkelingen

Exclusief: enkele plekken per jaar

Bewezen resultaten

Investering

€ 3790

optie

3 termijnen
van € 1390

Your Beautiful

VIP Coaching

Als alleen het beste goed genoeg is

Wil je niet werken volgens een programma, en wil je exclusieve een-op-een coaching dat volledig is ingericht op jouw specifieke doelen? Wil je een betrokken mentor met stevige ervaring in het ondernemerschap, NLP, concept- en productontwikkeling, (interne en externe) branding, marketing en strategie? Kies dan voor deze VIP coaching waarin we samen je leven en je business naar de volgende fase brengen. Neem contact op voor jouw persoonlijk traject. 100% maatwerk, voor een periode van minimaal 3 maanden.

Dit traject vraagt serieuze toewijding van ons allebei. We moeten in elkaar geloven. Daarom hebben we eerst een intake-consult om te bepalen of dit traject het beste past.

Let op! Vanwege de intensieve aandacht en betrokkenheid doe ik dit beperkt met een aantal ondernemers per jaar. Neem contact op voor meer info.

Voor next level ondernemers

Een betrokken mentor en expert die écht met je meebouwt

Intensief en effectief

Volledig afgestemd op wat je nodig hebt

Zeer exclusief: 3 plekken per jaar!

Voor een duur van minimaal 3 maanden

Investering

€ maatwerk

Your Beautiful

Online Academy

Praktisch en resultaatgericht

Een praktisch programma met modules waardoor je kunt werken op jouw tempo. Praktisch en resultaatgericht. Maar je doet het niet alleen! Binnenkort vind je hier meer info!

Binnenkort meer informatie!

Investering

€ –