Let's talk

 

Marjolijn Desmet06 - 33 20 03 00


Korte Akker 27
6651 WJ Druten


Volg mij op:
 

Over mij

Marjolijn Desmet

Het zat er al in vanaf dat ik kind was. De drang om te ontdekken, op naar die stip op de horizon. Verwonderen en creëren. Het leven is een groot avontuur. Pipi Langkous was dan ook mijn heldin. Eigenlijk is ze dat nu nog steeds. Ze heeft lef, doet precies wat ze wil en bij haar is alles ook echt mogelijk. Ik hou wel van die mindset, en het klopt ook. Als je het kunt bedenken, kun je het ook doen.

Doen zoals Pipi

Mijn roots liggen in de modebranche, maar door de verrassingen die het leven naar me toe gooide ben ik uiteindelijk in het ondernemerschap gerold. Marketing en communicatie. Het voelde als thuiskomen. Alle ruimte en tijd om te bouwen aan m’n business en te creëren wat ik wil. Te ontdekken en te leren. Doen zoals Pipi. Om me zo te ontwikkelen dat ik steeds meer van waarde ben voor anderen.

Iedere dag kun je leren en groeien

Het ondernemerschap heeft me zoveel geleerd. En ik leer nog steeds. Dat is het mooie van het vak: Iedere dag kun je groeien. Elke dag kun je werken naar je doelen. Ze weer verleggen. En op die manier steeds meer van betekenis zijn. Voor jezelf en de mensen om je heen, persoonlijk en zakelijk. Inmiddels ben ik bijna 7 jaar verder en ben ik actief met meerdere bedrijven. En heb ik mij verdiept in NLP en Reiki, om zo de Oosterse filosofie en energetisch werken te combineren met het Westerse pragmatisch denken en gedragsverandering. Met Your Beautiful Business ga ik weer een beetje terug naar mijn oorsprong, naar de wereld van schoonheid.

Aansporen, uitdagen en aanmoedigen

In mijn ervaring als ondernemer en coach begrijp ik de behoefte aan vernieuwing en iemand hebben die naast je staat. Die je aanspoort, die je uitdaagt en je aanmoedigt. Die je helpt om je dromen waar te maken. Jouw leven zo in te richten zoals jij het in je hart wil. En zo de wereld een beetje mooier te maken. Omdat je dat écht kan.

Levenslang plezier

Mijn coachingstijl is enthousiast, aanmoedigend, betrokken, soms scherp en altijd eerlijk. Ik werk vanuit mannelijke en vrouwelijke energie, NLP en spiritualiteit, het hart en het hoofd. Mijn doel is om jou te leren naar je intuïtie te luisteren. Je patronen te doorbreken. En op je eigen-wijsheid te varen. Een betere coach dan jezelf is er niet, want jij weet – bewust of onbewust – precies wat je wil en wat je daarvoor nodig hebt.

Daarbij leer ik jou de ins & outs van het ondernemen (ja ook het financiële stuk) en de marketing om je bedrijf te laten bloeien. Coaching waar je levenslang plezier van hebt!

Wil je weten wat anderen van mijn coaching vinden? Check dan hier de referenties.

Marjolijn Desmet