Let's talk

 

Marjolijn Desmet06 - 33 20 03 00


Korte Akker 27
6651 WJ Druten


Volg mij op:
 

Your Beautiful

Experiences

Salon Ligé

Salon Ligé

“Marjolijn geeft je nieuwe inzichten, nieuwe ideeën en dat zet weer aan tot inspiratie en ontwikkeling.”

Een tijdje geleden stelde Marjolijn de vraag waarom ik een branding sessie nodig hebt. Het eerste wat in mij op kwam was “Ik heb een trap onder mijn kont nodig”. Nou en die heb ik gekregen!

Ik ben al een tijdje bezig met mijn salon maar het loopt nog niet lekker. Door een intensief gesprek met Marjolijn is er het e.e.a. duidelijk geworden. Ik heb een bepaalde visie voor ogen en deze gaan wij nu beter in kaart brengen.

Marjolijn zet je letterlijk en figuurlijk aan het werk. Het bruist in mijn hoofd. Marjolijn geeft je nieuwe inzichten, nieuwe ideeën en dat zet weer aan tot inspiratie en ontwikkeling.

PuurCommunicatie

PuurCommunicatie

“Het ‘Your Beautiful Breakthrough-traject’ heeft mij duurzame brandstof gegeven voor de toekomst.”

Toen ik bezig was met een ‘next level’ in het communicatievak heeft Marjolijn mij geholpen om mijn missie te vinden: het luisterende gesprek voeren voor een positieve verandering.

In hele korte tijd had ik mijn doelen scherp en zag ik de route met het stappenplan voor me. Het PuurTalk-concept is hieruit voortgekomen, dat echt bij mij past.

Het ‘Your Beautiful Breakthrough-traject’ van Marjolijn heeft mij duurzame brandstof gegeven voor de toekomst.

True Beauty

True Beauty

“Marjolijn is een lief en altijd positief mens, die inspireert om door te gaan!”

Ik heb je ervaren als een mooi inspirerend mens. Positief in elk woord en zet je aan tot mooie plannen en realisatie hiervan. Wie had dit gedacht… 3 jaar enorm hard knokken voor een mooi concept en locatie en telkens werden de deuren dicht gegooid.

Maar dankzij jou werden er openingen gemaakt en heb ik dingen gecreëerd waarvan ik nooit van mezelf had verwacht dat ik die skills had. Beslissingen gemaakt die grote impact hadden.

Maar wat zo fijn was, wanneer ik het even niet meer zag zitten kwam je er weer aan met je enorme dosis positiviteit en liet je me weer geloven in mezelf.

En nu komen er mooie dingen aan en worden dromen werkelijkheid. Dank je wel Marjolijn, je bent een mooi mens en ik hoop dat je vele ondernemers mag inspireren en helpen aan hun droom!

Salon Knap

Salon Knap

“Het is een super tof traject wat ik echt iedere ondernemer kan aanraden!”

Ik had mijn salon inmiddels al 5 jaar maar liep echt letterlijk vast, merkte dat ik met meer tegenzin richting mijn werk ging en niet echt meer een gericht doel had. Het voelde echt alsof ik soms op de automatische piloot aan het werk was.

Eigenlijk al na de eerste sessie met Marjolijn werd mijn passie al getriggerd en dit is tijdens het traject het half jaar daarop volgend alleen maar meer geworden.

Marjolijn is eerlijk, oprecht en een coach met een ontzettende inspirerende creatieve geest. Ik heb helder waar ik nu sta en waar ik de komende jaren wil staan, en dit had ik zonder Marjolijn niet gekund. Het is een super tof traject wat ik echt iedere ondernemer kan aanraden! Dus dankjewel Marjolijn, ik heb ervan genoten!

The I-Brow Factory & Salon Veer

The I-Brow Factory & Salon Veer

“Marjolijn begrijpt je op alle vlakken ze weet je een duidelijk inzicht te geven in je bedrijf.”

Naast mijn huidige bedrijf wilde ik graag een tweede bedrijf op gaan zetten maar wist totaal niet hoe ik dit aan moest pakken. Dankzij Marjolijn is me dit in nog geen halfjaar gelukt. Ik heb alleen maar lovende woorden over voor deze vrouw.

Marjolijn begrijpt je op alle vlakken ze weet je een duidelijk inzicht te geven in je bedrijf. Vanaf de start tot een opening ze zal er altijd voor je zijn. En wat ik bijzonder aan haar vind, is dat ze je altijd positief weet te inspireren.

Ze is eerlijk, enthousiast, inspirerend en echt een hartverwarmend mens! Ze zeggen wel eens dit is een goede investering geweest.. voor mij geldt; het traject met Marjolijn is mijn beste investering ooit geweest =)!

Flueres & Divaan

Flueres & Divaan

“Marjolijn is iemand vol energie en positiviteit. Dat werkt bijzonder aanstekelijk.”

Marjolijn is in staat mij boven mijzelf uit te laten stijgen. Het lijkt erop dat je het allemaal zelf doet en misschien is dat ook zo, maar met een veel beter resultaat dan wanneer je het zonder haar had bedacht.

Marjolijn is iemand vol energie en positiviteit. Dat werkt bijzonder aanstekelijk. Ze is scherp op het ‘waarom’ en vertaalt dat naar mogelijkheden. En in de omzetting van mogelijkheden naar actie stelt ze je de juiste vragen, denkt mee en pakt door.

Kritisch, maar op een prettige en doortastende manier. Een vakvrouw met kennis van haar vak en de ontwikkelingen die daarin spelen.

Voor referenties over mij in andere samenwerkingen, check mijn LinkedIn.

Laten we praten

Over jouw droom